tiistai 12. huhtikuuta 2016

Historian julmimmat kidutusvälineet


Ennen vanhaan ihmisiä jotka olivat tehneet rikoksia tai muuta vastaavaa rangaistiin eri tavoin kuin nykyään. Heille ei aina annettu elinkautista vankilassa, vaan heitä kidutettiin mitä julmimmin keinoin, kuolemaan saakka.


1. "Rotta kidutus"

Uhrin paljasta vatsaa vasten laitetaan laatikko tai kulho, jonka sisällä on rotta. Laatikon päälle laitetaan kuuma hiilen palanen, joka saa rotan panikoimaan ja alkaa kaivamaan ja jyrsimään uhrin vatsaa jotta pääsisi pakoon kuumuudelta.2. Piinapenkki

Uhri sidotaan jaloistaan ja käsistään pitkään penkkiin, jonka toisessa tai molemmissa päissä on räikällä varustettu vinssi, jolla uhria venytetään. Uhri voidaan myös teloittaa piinapenkissä repimällä raajat irti vartalosta.
Teksti lainattu osittain Wikipediasta.3. Kuparisonni

Kuparisonnin sisään laitetaan kidutettava uhri. Sonnin alle sytytetään tuli, joka saa sisällä olevan uhrin huutamaan kivusta kun hänet kärvennetään elävältä. Kuparisonni vaimentaa huudot osittain, joka saa ne kuulostamaan eläimelliseltä, kuten sonnilta.4. "Saha kidutus"

Uhri laitetaan roikkumaan jaloistaan ylösalaisin, joka saa hänet pysymään tajuissaan pitkän kidutuksen ajan. Sitten hänet leikataan sahalla hitaasti kahtia. Joskus uhri sahattiin vain vatsaan asti, jotta hän kärsisi enemmän.5. "Pään murskaaja"

Laitteen metallinen levy asetetaan uhrin leuan alle. Kiduttaja kääntää uhrin pään yläpuolella olevaa kahvaa, joka työntää hänen päätään hitaasti kasaan, aiheuttaen hänen kallonsa, kuten leuan ja hampaiden murskautumista. Hänen silmänsä pullahtavat myös ulos ennen kuolemaansa.6. Puinen hevonen

Tämä kidutusväline on suunnattu naisille. Alaston uhri laitetaan hajareisin istumaan sen päälle ja hänen jalkoihinsa sidotaan painot joiden painoa lisätään päivä päivältä, kunnes ne saavat uhrin menemään hitaasti kahtia. 

2 kommenttia: